На сайті рітейлера на Філіпінах з'явився ще не анонсований смартфон Redmi Go від Xiaomi, а пізніше його показали на офіційному тизері.

Цю інформацію повідомляє місцевий ресурс Revu.

Відомо, що бюджетний смартфон засвітився на сайті Lazada. На скріншоті (сторінка більше не доступна) показаний Redmi Go з 1 ГБ оперативної пам'яті і накопичувачем на 8 ГБ, продається за 99 999 філіппінських песо. Але вартість викликає великі сумніви, адже це приблизно 1900 доларів, для порівняння, на тому ж сайті Xiaomi Redmi 6A варто 4589 песо (87 доларів).

Специфікації Redmi Go

  • 5-дюймовий LCD-екран, 1280х720 пікселів (16:9).
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 425.
  • 1 ГБ оперативної пам'яті.
  • 8 ГБ на диску з підтримкою карт microSD до 128 ГБ.
  • 8-Мп основна камера і фронтальна на 5 Мп.
  • 3000 маг — ємність акумулятора.
  • Android 8.1 Oreo (Go Edition).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На офіційній сторінці Xiaomi Philippines в соціальній мережі Facebook також згадали про новий смартфон і опублікували тизер.

Ready. We're about to introduce something very special just for you! Here's a first hint of what's coming. 😁 #GoSmartDoMore

Geplaatst door Mi Philippines op Donderdag 24 januari 2019

Нагадаємо, компанія Xiaomi почала розсилати щомісячне оновлення безпеки для мудрофона Xiaomi Mi A2.

Відомо, що нова версія прошивки стала проблемою для пристроїв деяких користувачів. На різні форуми в мережі почали надходити скарги власників Xiaomi Mi A2. Після установки січневого оновлення безпеки мудрофони почали циклічно перезавантажуватися.

З повідомлень в соцмережах і на форумах можна зробити висковок, що якогось універсального рішення поки немає. Користувачі пишуть, що перезавантажити мудрофон в безпечному режимі не виходить через помилки, скористатися офіційним ПО MiFlash для завантаження прошивки неможливо, як і командами ADB в режимі Fastboot.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Samsung зайнялася розробкою ноутбука з гнучким дисплеєм. Потенціалу у девайса не дуже багато, але все ж цікаво подивитися на цей девайс у дії.

Також Знай.uа писав, що корпорація Samsung разом з Xiaomi випустила новий загальний смартфон Samsung Galaxy A6s.