За інформацією від офіційного джерела, таке велике оновлення для Windows 10, яке вийде в квітні нинішнього року, принесе разом з собою новий дизайн, а також перероблений інтерфейс. Серед іншого, варто відзначити повністю змінений дизайн “Пуск”, а також можливість самостійно вибрати колір операційної системи, що не може не радувати.

Розділи налаштувань будуть змінені таким чином, щоб зробити настройку всієї операційної системи більш простою і зрозумілою. Однак, далеко не факт, що все піде так, як компанія планує, враховуючи, що осінні оновлення видаляли особисті дані користувачів, або виводили комп'ютери з ладу.

Також квітневе оновлення для десятої “вінди” принесе разом з собою близько двох десятків нових шпалер, які були створені спеціально під новий інтерфейс. Однак, чи буде воно працювати справно - невідомо. Будемо сподіватися, що компанія все таки доведе операційку до розуму перед випуском її в маси.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.