Не секрет, що з кожним роком програмне забезпечення стає більш сучасним і функціональним, але це негативно позначається на споживанні ресурсів не тільки смартфона або планшета, але ще і на обсязі споживаного мобільного інтернету. Проте, компанія Xiaomi вирішила змінити це, представивши світові новий браузер Mint.

Його головна особливість в тому, що він не використовує мобільний інтернет практично зовсім. Називається нове програмне забезпечення Xiaomi Mint, а важить воно всього 10 МБ. Судячи з такого обсягу, ЗА не володіє широким функціоналом, і лише виконує базові функції звичайного браузера.

При створенні даного інтернет-браузера розробники переслідували дві мети – зробити його максимально швидким по швидкості завантаження, а також мінімізувати витрату трафіку.

У випущеного Xiaomi Mint для Android немає ніяких особливих налаштувань, тобто він повноцінно працює відразу після установки, що також є великим плюсом, особливо для тих, хто тільки починає користуватися смартфонами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Яким чином компанії Xiaomi вдалося домогтися такої мінімізації завантаженого трафіку вона не повідомляє, але відгуки перших користувачів до даного по говорять про те, що така технологія насправді працює. Подивимося, чи не буде підводних каменів при використанні цього браузера від китайської компанії Xiaomi.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.