Інсайдери повідомили, що в найближчі два місяці відбудеться офіційний дебют нового спортивного браслета Samsung під назвою Galaxy Fit, який опиниться в десять разів кращим Xiaomi Mi Band 4 і всіх інших фітнес -трекерів. Серед іншого варто відзначити нову систему передачі даних Bluetooth 5.0, у якої немає у конкурентів.

До цього гаджета можна буде підключити будь-які бездротові навушники, щоб слухати музику зі смартфона, а прямо з браслета. Таким чином, система не буде розряджати смартфон, адже саме годинники будуть керувати системою навушників. Всередині новинки знайдеться місце для 1 ГБ оперативної і 8 ГБ постійної пам'яті, причому остання буде використовувати для зберігання різних даних, аж до музики та зображень. Варто відзначити, що подібних функцій у конкурентів немає, адже самі по собі браслети досить компактні, так і дешеві.

Проте, ціна за пристрій буде в рази більше, адже компанія не планувала випускати бюджетні пристрої, так і новий функціонал теж вплине на кінцеву вартість продукту.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.