Як тільки компанія Xiaomi представила смартфон Redmi Note 7, в той же день цей девайс буквально підірвав ринок бюджетників. Спочатку основний акцент був зроблений на вражаючу для свого цінового сегменту 48-мегапіксельну камеру. Так, камера не підвела, але смартфон все ж не ідеальний. І так і повинно бути, адже смартфон продається за ціною 150 доларів, що дуже дешево, враховуючи його специфікації.

Потім, через кілька днів після презентації нам розповіли про приголомшливі захисні властивості. Виявилося, що смартфон здатний витримувати багаторазові падіння з досить великої висоти. Судячи з усього, компанія вирішила зробити унікальний смартфон, який буде поєднувати в собі кращі якості сучасного смартфона.ю при цьому за смішну ціну.

до Речі, не можна не відзначити непоганий звук смартфона, і виробникові довелося розкрити секрет хорошої якості звуку.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Цікаво, що ніхто особливо і не цікавився цим питанням, тому що в реальності смартфон видає просто непоганий звук (не більше того), але Xiaomi пояснили, що всередині смартфона встановлений досить великий резонатор, а також деякі флагманські компоненти від Apple і Samsung. Несподівано, але за непоганий звук відповідають компоненти конкурентів.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.