Ігрова консоль PS4 стала доступна для покупки ще в кінці 2013 року, тобто купити собі її всі бажаючі можуть ось вже як понад 5 років, за які вона, звичайно ж, сильно застаріла. Однак, фанати компанії вже вимагають випуску нової версії консолі PlayStation 5, яка отримає нову начинка, а також обзаведеться функціоналом. 27 січня 2019 року інсайдери повідомили, що приставка вже практично готова, залишилося тільки дочекатися кінця розробки ігор для неї. І це розумно, адже вона поки що зараз марна, якщо ігри для неї ще не готові.

Геймери впевнені, що Sony готує якийсь особливий ексклюзив для нової приставки, щоб залучити користувачів до нового продукту. Подивимося, чи виправдаються надії ігроманів.

Відомо, що ігри створюються виходячи з 16 ГБ відеопам'яті, поєднаної з оперативною пам'яттю, а також обчислювальної потужності PS5 яка дозволяє запускати гри в дозволі 4K при вирішенні 60 кадрів в секунду. До того ж, у консолі є головний конкурент Xbox One, який теж покаже дещо цікаве.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.