У мережі були опубліковані дані патенту, що підтверджують розробку Intel гнучкого смартфона-призми з пером. Судячи з усього, компанія Intel, яка стала популярною завдяки виробництву компонентів для ПК і смартфонів, вирішила увірватися на ринок гнучких смартфонів. Не виключено, що компанія після цього випустить кілька звичайних девайсів. Дані включають безліч креслень гаджета, а також короткий опис. Варто зазначити, що смартфон трохи відрізняється від проектів конкурентів, що може піти на користь продукту Intel.

На малюнку зображено пристрій, який розгортається у великий планшет, укомплектований трехчастным дисплеєм.

Управляти пристроєм можна за допомогою стилуса. Механізм складання незвичайний і містить як складаються всередину, так і розкладні назовні елементи. Однак, не секрет, що стилус зараз практично марний, адже куди простіше користуватися пальцями, ніж пластикової паличкою, яку можна легко втратити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Терміни випуску смартфона компанія поки не озвучує.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, голова Facebook розповів, чому Facebook не вигідно продавати особисті дані іншим компаніям. Проте, публіка не оцінила слова Марка, адже за минулих рік дані близько 150 мільйонів користувачів були злиті стороннім особам. Судячи з усього, репутацію Facebook вже не врятувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei, яка вирвалася на лідерські позиції на ринку смартфонів, раптово зганьбилася перед своїми користувачами. Як виявилося, компанія вкрала ідеї відеоролика для своєї нової продукції у відомого музиканта, який і расскусил китайську корпорацію.

Знай.uа писав, що новий сервіс від Sony погубить кращу консоль компанії. Повідомляється, що компанія запустила сервіс, який дозволяє грати в консольні ігри на ПК. Тепер же консолі від Sony просто не потрібні, адже їх повною мірою замінять ПК.