Реліз постапокалістичної комп'ютерної гри Metro: Exodus мав відбутися за декілька тижнів. Однак з'явилася інформація, що вона стала ексклюзивом Epic Game Store, тому користувачі зможуть придбати її лише у 2020.
Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці гри в Steam.
Всі хто передзамовив гру, зможуть грати в Steam і отримувати оновлення з доповненнями та виправленнями, а нові покупці не зможуть придбати гру. Нагадаю, багато розробники переходять в магазин Epic Game Store через те, що вона стягує тільки 12% від продажів.

Ця інформація з'явилася у понеділок, 28 грудня. Купити гру в Steam можна буде тільки в 2020 році.
Однак з переходу в Epic Games Store є і свої плюси: через більш низької комісії, гра там буде продаватися на 10$ дешевше. Тим не менше, гравців це не задовольнило і багато прийшли в лють. Дії видавця Metro Exodus засудили і самі Valve.

"Ми вважаємо, що рішення прибрати гру несправедливо по відношенню до клієнтів Steam, особливо після такого тривалого передпродажного періоду. Ми приносимо свої вибачення клієнтам Steam, які чекали, що гра з'явиться в продажу 15 лютого. Нас самих лише недавно поінформували про даному рішенні і дали зовсім небагато часу, щоб ми встигли про це повідомити", - йдеться в повідомленні Valve.

Новина про перехід Metro Exodus в Epic Games Store була видалена зі сторінки в Steam через величезноу кількость негативу.