Буквально вчора видання GSMArena опублікував свій черговий топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів за станом на кінець першого місяця нинішнього року. Перше місце в списку зайняв недорогий бюджетний Xiaomi Redmi Note 7. Втім, тут нічого дивного, адже девайс продається за ціною 150 доларів, і при цьому у нього камера флагманська - 48-мегапікселів.

станом на сьогоднішній день, найбільш популярним у світі смартфоном, принаймні в глобальній мережі, є Xiaomi Redmi Note 7 з подвійною камерою, скляним градієнтним корпусом, екраном з компактним вирізом і дуже доступним цінником на рівні 5 000 гривень (в Китаї). До того ж, він має досить привлекательній зовнішній вигляд, що не може не радувати покупців.

На другому місці в топ-10 найпопулярніших у світі смартфонів знаходиться його вдосконалена версія під назвою Xiaomi Redmi Note 7 Pro, якій приписують більш потужний процесор і трохи більш досконалу подвійну камеру, тоді як в іншому просунута модель нічим не буде відрізнятися від простої, а її презентація відбудеться вже зовсім скоро. Третю сходинку посів Samsung Galaxy A7 (2018), що користується популярністю у зв'язку з наявністю потрійного основної камери, до якої користувачі всього світу виявляють великий інтерес. Утім, всі вони досить дешеві, що і зіграло важливу роль, адже далеко не кожен може собі дозволити дорогий iPhone за тисячу доларів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi незабаром представить топовий смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який стане чи не першим флагманом 2019 року. Серед іншого варто відзначити наявність топового чіпсета Snapdragon 855, а також підтримка мережі нового покоління 5G. До того ж, ціна за девайс всього лише 600 доларів, що значно дешевше хвалених iPhone XS Max.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що творці легендарної гри Crysis розповіли про те, що готують нову першокласну гру. Фанати припускають, що гра буде мультиплеєрної, адже вона створюється на ігровому движку, який здатний відображати ігровий світ в реальному часі для декількох гравців. Розробники пообіцяли опублікувати трохи інформації про майбутньому проекті трохи пізніше, так що мільйони фанатів чекають новин від ігрової компанії.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung вирішила позбавитися від пластику в пакувальних коробках, і перейшла на екологічно чистий матеріал, за типом крохмалю. Тепер не варто переживати, що викинута упаковка з-під смартфона опиниться під землею, і буде розкладатися сотні років.