Компанія Xiaomi офіційно представила бюджетний смартфон, який отримав назву Redmi Go.

Про це повідомляє Телеканал новин "24".

Новинка з'явиться у продажу в Європі вже в лютому. Вона отримала LCD-дисплей з діагоналлю 5 дюймів і роздільною здатністю 1280×720 пікселів, співвідношення сторін смартфона: 16:9. Корпус виготовляється з пластику, він представлений у двох кольорах: синьому і чорному. Вгорі і внизу екрана розташовані товсті рамки, з датчиками і сенсорними кнопками управління.

Смартфон працює на 4-ядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 425 з частотою до 1,4 ГГц. Об'єм оперативної пам'яті становить 1 ГБ, а вбудованої - 8 ГБ або 16 ГБ. При цьому користувач може її доповнити – пристрій має слот microSD.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Redmi Go отримав досить непогану батарею – її ємність становить 3000 мАг.

На тильній і фронтальної сторони розміщені по одному модулю камер. У основної роздільна здатність 8 Мп, вона також оснащена спалахом. Дозвіл селфи-камери – 5 Мп.

Новинка працює під управлінням операційної системи Android 8.1 Oreo (Go Edition), яка спеціально розроблена для бюджетних девайсів.

Ціна Redmi Go на європейському ринку стартує від 80 євро (трохи більше 2,5 тисячі гривень). Новинка надійде у продаж вже в лютому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що творці легендарної гри Crysis розповіли про те, що готують нову першокласну гру. Фанати припускають, що гра буде мультиплеєрної, адже вона створюється на ігровому движку, який здатний відображати ігровий світ в реальному часі для декількох гравців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", компанія Xiaomi незабаром представить топовий смартфон Xiaomi Mi Mix 3S, який стане чи не першим флагманом 2019 року. Серед іншого варто відзначити наявність топового чіпсета Snapdragon 855, а також підтримка мережі нового покоління 5G.

Також Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung вирішила позбавитися від пластику в пакувальних коробках і перейшла на екологічно чистий матеріал, за типом крохмалю. Тепер не варто переживати, що викинута упаковка з-під смартфона опиниться під землею, і буде розкладатися сотні років.