На сайті китайського агентства 3C (China Compulsory Certificate) знайшли документи ще неанонсовані пристрої компанії з номерами моделей M1902F1A / M1902F1T. Скоріше за все, це буде Xiaomi Mi 9.

Згідно з цими даними, Xiaomi Mi 9 має отримати зарядний пристрій потужністю 27 Вт. А судячи зі слів генерального директора компанії, Лей Цзюня (Lei Jun), цей флагман має отримати не тільки підтримку швидкої зарядки через дріт, а й підтримку швидкої бездротової зарядки.

За попередніми даними Xiaomi Mi 9 має отримати останню флагманську платформу Qualcomm Snapdragon 855, великий 6.4 дюймовий AMOLED екран з роздільною здатністю 2К. Xiaomi Mi 9 повинні представити в першій половині цього року. З чуток, базова версія обійдеться покупцям в $ 436 (приблизно 12 тисяч гривень).

Раніше Xiaomi опублікувала перше відео смартфона-протипа, який згинається. Голова команди розробників, Ванґ Тенґ Томас (Wang Teng Thomas), визнав, що пристрій має ще багато недоліків і не готовий до анонсу. Проте на його презентацію все ж не доведеться довго чекати.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Xiaomi оголосила про те, що вже замовила партію екранів маловідомої компанії Visionox. Між іншим, саме ця компанія торік представила AMOLED екран щільністю 814 пнд для пристроїв віртуальної реальності. Також, вже досить довгий час вона займається виробництвом гнучких OLED екранів. Схоже на те, що цей рік стане роком гнучких смартфонів.

Нагадаємо, що вчені назвали найбільш небезпечні моделі смартфонів: викликають рак і безпліддя. Серед найпоширеніших версій наслідків впливу смартфонів – відмирання клітин мозку, ракові пухлини та безпліддя у чоловіків, які носять смартфон у кишені штанів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", компанія Vivo анонсувала новітній смартфон APEX 2019 зі скляним корпусом і практично без отворів.

Раніше "Знай.uа" писав, що Apple масово звільняє працівників, плани компанії з тріском провалилися.