Суббренд китайської компанії Xiaomi - Redmi заявив про випуск новинки Redmi Go. Варто відразу зазначити, що смартфон буде ультрабюджетником, так що красивої картинки, або потужного процесора від нього очікувати не варто.

Гаджет - перший пристрій на Android Go і друге пристрій, який випускає Redmi.

Смартфон буде доступний в синьому або чорному кольорі. Корпус - великий з вираженими рамками. Втім, він і не повинен виглядати дуже красиво, адже його ціна просто здивує покупців. Redmi Go має екран 5 дюймів з роздільною здатністю 1280x720p точок. Під екраном - сенсорні кнопки управління.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Redmi Go має 8-мегапіксельну f / 2.2 основну камеру і 5-мегапіксельну f / 2.2 селф-камеру. Ємність батареї - 3000 мач, але і цього заряду вистачить на весь день з-за слабкого процесора.

Пристрій оснастили процесором Qualcomm Snapdragon 425, який лостаточно старий як для смартфонів 2019 року. Має 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої пам'яті.

Смартфон може підтримувати дві SIM-карти, або одну SIM-карту і карту microSD. Коштуватиме Redmi Go 2,5 тис. грн. На європейському ринку з'явиться в кінці лютого.

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.