З того моменту, як відбувся анонс технології Bluetooth 5.0, пройшло вже більше двох років, за які технології звичайно зробили крок далеко вперед. Тепер же фахівці розробили нову версію систему бездротової передачі даних Bluetooth 5.1.

29 січня 2019 року, відбувся офіційний анонс технології нового покоління, в ході якого представники групи Bluetooth SIG, які працювали над нею більше двох років, розповіли головні особливості їх творення. Тепер нова версія цієї технології здатна досить точно визначати місце розташування смартфона на відстані.

Простіше кажучи, якщо до мобільного пристрою через Bluetooth 5.1 виявляться підключені навушники, користувач зможе без зусиль знайти їх в квартирі, якщо вони раптом загубляться. Так, і хоча ця система не така вже й неймовірна як хотілося б, це все-одно є прогресом, так що не назвати це досягненням не можна. Систему почнуть впроваджувати у пристрої вже в 2019 році.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.