Новий флагманський смартфон Lenovo Z5 Pro GT, надійшов у продаж 29 січня, розлетівся за лічені секунди. Продажі стартували о 10:00 в Китаї і вже через 32 секунди всю партію розкупили. Судячи з усього, далеко не всі встигли придбати новинку. Іншим же радимо дочекатися другої партії, щоб напевно дочекатися смартфона.

Як повідомляє Gizmochina, Lenovo Z5 Pro GT став доступний для покупки в магазині Jingdong Mall. Ще до старту продажу флагман отримав 220 000 попередніх замовлень. Тому стає зрозуміло, як він так швидко зник з продажу. До речі, про обсяг поставки поки нічого не відомо. Однак, партію розкупили всього за 30 секунд, не рахуючи кількість попередніх замовлень.

Lenovo Z5 Pro GT став перший у світі смартфон, що працює на новому топовому процесорі Snapdragon 855, а також отримав рекордний для ринку оперативну пам'ять – 12 ГБ. такими ж начинками зможе похвалитися тільки флагманський Galaxy S10, ціна якого явно перевищить 1 000 доларів.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Проте, в продаж поки надійшла модифікація з 6/8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ вбудованої пам'яті. Вартість цих моделей становить 400 доларів (11 200 гривень) і 504 доларів (14 110 гривень) відповідно.

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.