Як вдалося з'ясувати, найголовніша особливість Xiaomi Mi Band 4 вражає уяву. Вся справа в тому, що компанія-виробник провела спеціальне дослідження, на підставі якого їй вдалося прийти до дивовижного висновку. Судячи за даними, практично кожен третій власник спортивного браслета не користується датчиками, і купували пристрій як дешева альтернатива дорогим смарт-годинникам.

Саме тому в Xiaomi Mi Band 4, оскільки він виявиться оснащений великим OLED-екраном з підтримкою кольорового зображення, вмонтують близько десятка різних циферблатів, які користувачі зможуть вибирати самостійно для того, щоб спортивний браслет краще підходив на роль смарт-годин. Досить непогана штука, враховуючи, що конкуренти поки що не змогли реалізувати даний функціонал. До того ж, враховуючи, що девайс буде продаватися за ціною 40 доларів, він розгромить конкурентів в пух і прах.

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.