Адвокат Ларрі Вільямс II (Larry Williams II) подав позов до компанії Apple в суд округу Харріс штату Техас. Він стверджує, що через бага в додатку FaceTime невідомий підслухав свідчення, що його клієнт давав під присягою. Судячи з усього, це порушило закон, і хто в цьому винен - невідомо.

Адвокат повідомив, що баг порушує конфіденційність “найбільш інтимних розмов без згоди”. Вільямс вимагає виплату штрафних збитків за заявами про недбалість, відповідальність за якість продукції, спотворенні інформації та порушенні гарантійних зобов'язань. Сума збитків поки не визначена.

Нагадаємо, що буквально нещодавно виявили баг, який здатний дозволити користувачам iPhone прослуховувати інших користувачів без їх відома. Причому не тільки відтворювати, але і підглядати через фронтальну камеру. Apple відразу ж обмежила функціонал програми, і пообіцяла незабаром виправити цю величезну помилку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.