iPhone від компанії Apple користуються шаленим попитом. У США задовго до виходу нових моделей шикуються черги з охочих першими отримати собі свіжий смартфон. При цьому за межами Америки "яблучні" гаджети стрімко втрачають клієнтів. І цьому є пояснення - величезні ціни на пристрої. Наприклад, бюджетний смартфон від Apple продається за ціною 800 доларів. Само собою, далеко не кожен може собі дозволити дане пристрій, не кажучи про більш дорогих моделях.

Ринок дешевих китайських смартфонів диктує Apple свої умови. Саме тому, компанії довелося зробити гучну заяву, яка порадує фанатів продукції яблучної корпорації.

"Ми вирішили повернутися (до цін на iPhone), які можна порівняти з тим, які були на місцях рік тому, в надії допомогти продажу в цих областях", - повідомив виконавчий директор компанії Тім Кук.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Першими щасливчиками, які отримають смачні ціни, стануть жителі країн з великим показником зростання вартості долара США до національної валюти. Їх перелік в Apple оголосять пізніше. Судячи з усього, Apple прогнулася під ринок бюджетних смартфонів.

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.