Скоро на один ігровий сервіс в цьому світі стане більше, адже компанія Apple серйозно хоче взятися за цю галузь. Судячи з усього, тепер і яблучна компанія буде радувати геймерів новими сервісами. Схоже, у Steam і інших ігрових бібліотек з'явився конкурент, який досяг висот на ринку електроніки.

Поки невідомо, як саме це буде реалізовано і буде це реалізовано тільки для користувачів продукції Apple, для інших також. Також невідомо, чи цей сервіс буде доступний для мобільних платформ або для десктопних також. І, мабуть, найважливіше питання, цей ігровий клуб має щось спільне з недавніми витоками про iPod touch 7. Бути може, це буде повноцінний сервіс для покупки ігор, або ж трансляції з одного пристрою на інший з використанням хмарних технологій.

У будь-якому випадку, те, що Apple йде в цьому напрямку дуже добре. Так, платну підписку ніхто не відміняв, але якщо продукт буде справді якісно, то ніяких грошей на нього не шкода.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.