Google Pixel 3 і 3 XL представили 9 жовтня 2018 року. Апарати спочатку були сприйняті суспільством не дуже тепло з безглуздого вирізу Pixel 3 XL, проте фанати бренду розуміли всі особливості телефонів від Google, тому не зациклювалися на зовнішності. До речі, ціна за найдешевшу модифікацію становила близько 750 доларів, що досить дорого, навіть для флагманів від Google. Користувачі Reddit повідомляють про низку проблем з Pixel 3:

-Зазначається посередній менеджмент оперативної пам'яті навіть після грудневого оновлення, величезної кількості оперативки не вистачає для плавної роботи;

-Є проблеми з якістю звуку динаміка — він гірше, ніж у Pixel 2 XL, і в 3 XL при цьому проблеми з спотворенням звуку. Деякі смартфони мають несправні динаміки з моменту виходу смартфона;

-Якщо вірити багатьом оглядів і тестів, автономність Pixel 3 XL гірше в порівнянні з 2 XL;

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

-Є питання і до камери. Pixel 3 виграє у конкурентів режимом Night Sight, але флагмани Huawei краще працюють з поганим освітленням і наближенням, флагмани Apple краще справляються з динамічним діапазоном днем. До того ж, Google зробила акцент саме на камері, але і тут бюджетні смартфони від Huawei виграють в якості.

Нові смартфони Pixel 4 представлять вже восени 2019 року, так що чекати залишилося недовго.

Нагадаємо, що iPhone XS Max порівняли з топовим флагманом Galaxy S10+, який з'явиться на прилавках вже 20 лютого. Судячи по зовнішньому вигляді, дизайн Samsung набагато краще опрацьований, ніж дизайн хваленого iPhone XS Max. Приміром, у флагмані Samsung немає вирізу на екрані, а для подвійний фронтальної камери зробили просто два вирізи.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Honor відмовилася від створення гнучкого смартфона. Судячи з усього, компанія скептично ставиться до цих пристроїв, які повинні з'явитися на ринку вже в 2019 році. Немає сумнівів, що вони перевернуть ринок електроніки, адже пристрій вміщує в собі як смартфон, так і повноцінний планшет.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила обмежити функціонал користувачів Windows 7. Нагадаємо, що компанія більше не планує підтримувати цю версію ОС, і тепер намагається пересадити її користувачів на більш актуальну версію Windows.