У мільярдера Ілона Маска мають намір, нарешті, знову запустити в космос важку ракету.

Другий запуск американської ракети-носія важкого класу Falcon Heavy відбудеться не раніше, ніж 7 березня. Про це з посиланням на аналіз заявок у Федеральну комісію із зв'язку США та Федеральне управління цивільної авіації США. Нагадаємо, що в минулому році Маск запустив першу важку ракету, яка відправила в космос не тільки цінний вантаж, але і авто Маска Tesla, яка вирушила на Марс.

В рамках цієї місії на орбіту буде виведено шеститонний (суха маса — 3520 кг) телекомунікаційний супутник Arabsat-6A для Саудівської Аравії, зібраний у Денвері американською компанією Lockheed Martin. Так, Макс продовжує відправляти цінний вантаж у відкритий космос, причому робить це за розцінками, які дешевше, ніж у NASA. Нагадаємо, що запуск запланований на березень, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.