Компанія Sony вже визначилася з датою презентації новинок на MWC 2019. Вже 25 лютого в Барселоні японці представлять свої смартфони, включаючи новий флагманський Xperia XZ4. На диво, компанія все ще продовжує випускати смартфони, і в цей раз покаже дійсно флагманський апарат.

Основні характеристики Sony Xperia XZ4. Новинка отримає великий 6,5-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 21:9 і дозволом 3360 × 1440 точок. А на задній панелі корпусу розташується потрійна камера. Втім, компанія просто слідує модним тенденціям на мобільному ринку.

"Серцем" Sony Xperia XZ4 стане потужний процесор Snapdragon 855, який об'єднує вісім обчислювальних ядер Kryo 485 з тактовою частотою від 1,80 ГГц до 2,84 ГГц, графічний прискорювач Adreno 640 і 4G-модем Snapdragon X24 LTE. Не виключено, що новинка одержить і підтримку мережі 5G, враховуючи можливості чіпсету.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обсяг оперативної пам'яті і ємність флеш-накопичувача складуть 6 ГБ і 128 ГБ відповідно. Додатково користувачі зможуть встановити карту microSD об'ємом до 512 ГБ.

Про ціну поки говорити рано, але девайс буде точно дешевше iPhone 2018 року.

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.