Корейська джерело опублікував подробиці про першому смартфоні LG з підтримкою мереж п'ятого покоління. Як виявилося, він увійде в лінійку смартфонів V, а не G, як повідомлялося раніше. Однак, його ціна точно шокує всіх бажаючих насолодитися швидкістю 5G-мережі.

Інсайдери повідомляють, що перший смартфон LG буде називатися V50 ThinQ 5G. Його повинні представити 24 лютого одночасно з моделлю G8 ThinQ – напередодні відкриття виставки MWC 2019. А в продаж V50 ThinQ 5G повинен надійти в березні. Швидше за все, до кінця місяця. До речі, не виключено, що ближче до березня 5G почне працювати в Китаї та США, надавши доступ до нової швидкості передачі даних офіційно.

Джерело навіть призводить орієнтовну вартість смартфона – від $1165 до $1354 (32400 – 37600 грн.). Апарат буде продаватися в США через оператора Sprint, але також з'явиться в продаж на домашньому ринку і в Європі. Однак, придбати його зможе далеко не кожен, враховуючи величезну ціну.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Цікаво ось що: за даними джерела, у смартфона G8 ThinQ не те що не буде версії з підтримкою 5G – апарат може стати останньою моделлю своїй серії. І поки незрозуміло, на що його замінять.

LG V50 ThinQ 5G буде побудований на однокристальній платформі Qualcomm Snapdragon 855. Він отримає екран діагоналлю 6 дюймів і акумуляторну батарею ємністю 4000 мА·ч. Акумулятора буде достатньо, щоб користуватися новинкою на протязі всього дня.

Нагадаємо, що відомий блогер показав, з чого складається Xiaomi Mi Mix 3, у якого є механізм слайдера в корпусі. Серед іншого, варто відзначити, що зрушується і развигается він за допомогою магнітів. Сам виробник заявляє, що якості механізму вистачить на 500 тисяч відкриттів і закриття камери. Однак, для тих, хто не користується фронтальною камерою його вистачить на дуже довго. До того ж, далеко не кожен любить користуватися фронтальною камерою.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple приготувала новий ігровий сервіс. Судячи з усього, яблучна компанія готується до випуску ігрового пристрою, типу iPod Touch, що раніше підтверджували інсайдери.

Знай.uа писав, що продажі Pixel 3 з тріском провалилися. Як виявилося, смартфон володіє величезною кількістю недоліків, серед яких навіть несправності камери, або постійні перегріви смартфона під час зарядки. Подивимося, яким буде Pixel 4, вихід якого заплановано на осінь 2019 року.