У далекому 2016 році, коли китайський гігант Xiaomi випустив свій перший смартфон з серії Mi Max, більшість дивилася на цей пристрій як на 2-в-1, смартфон і планшет в одному цілому.

Підхід компанії був цікавим. До того ж, на той час був досить великий попит на пристрої з великим екраном. Те, що тоді 6.44” дюймовий екран був дуже великим, сьогодні стало нормою, так як більшість смартфонів мають екран в 6 і більше дюймів.

Щоб зберегти цю серію, в минулому році компанія представила модель Mi Max з 6.9” дюймовим екраном. І поки на такі екрани є попит, компанія буде продовжувати випускати такі величезні смартфони. Так буде і в цьому році, оскільки в мережі з'явилася інформація про смартфон Xiaomi Mi Max 4.

Xiaomi Mi Max 4 – технічні характеристики:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Екран: 7.2”

Дозвіл: FHD+

Захисне скло: Corning Gorilla Glass 5

Платформа: Qualcomm Snapdragon 660

ОЗП: 4/6/8 Гб LPDDR4X

ПЗУ: 64/128 Гб eMMC 5.1

ОС: MIUI 10 на базі Android 9

Тилова подвійна камера: 48 Мп (Samsung ISOCELL Bright GM1) або Sony IMX586

Фронтальна камера: каплевидна камера на 20 Мп

Акумулятор: 6500 маг

Зарядний пристрій: 18 Вт

Відзначається, що, якщо вірити останній інформації, Xiaomi готує до виходу дві версії: Mi Max 4 і Mi Max Pro 4, які будуть відрізнятися між собою кількістю пам'яті, сенсором тилової камери і ще деякими характеристиками. Є припущення, що смартфони будуть презентовані вже навесні. Вартість складе від ¥ 1 500 до ¥ 2 000 (223 і $ 298 дол.).


Нагадаємо, LG назвала ціну першого 5G-смартфона V50 ThinQ 5G

Корейське джерело опублікувало подробиці про перший смартфон LG з підтримкою мереж п'ятого покоління. Як виявилося, він увійде в лінійку смартфонів V, а не G, як повідомлялося раніше. Однак, його ціна точно шокує всіх бажаючих насолодитися швидкістю 5G-мережі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Смартфон Xiaomi Redmi Go в Україні: коли у продажу, скільки коштує, що вміє

Для тих, хто не готовий жертвувати якістю, але вважає за краще економити на техніці: на ринок України надходить супер-бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Go.

Також Знай.ua" писав про те, що iPhone 2019 отримає революційну камеру з лазерами