Компанія Apple планує випустити в наступному році iPhone з більш потужною 3D-камерою. Тепер же вона буде не тільки більш чіткою, але і працювати на більш тривалих дистанціях, за рахунок чого смартфон не доведеться більше підносити до обличчя, щоб розблокувати смартфон.

Таким чином компанія хоче більше зосередитися на доповненої реальності.

Нова камера iPhone буде використовувати лазерний сканер для розпізнавання об'єктів на відстані до 5 метрів, що робить камеру більш сучасною, ніж у її конкурентів. Однак, це вплине на ціну девайса - невідомо.

Існуюча камера може це робити на відстані від 25 до 50 сантиметрів, до того ж, інші виробники вже випускають камери з роздільною здатністю 48-мегапікселів, коли у камери iPhone їх явно менше. Будемо сподіватися, що ціна на новинки з революційною камерою не возростут до небес.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.