Компанія Samsung Electronics оголосила про початок масового виробництва флеш-пам'яті типу eUFS 2.1 об'ємом 1 ТБ для смартфонів. Це перший в світі модуль такого типу і такого обсягу. До того ж, тепер кожен виробник смартфонів може запровадити такий обсяг пам'яті в свої пристрої.

Розробники кажуть, що 1000 ГБ пам'яті вистачить для зберігання на смартфоні до 260 десятихвилинних відеороликів у форматі 4K UHD з роздільною здатністю 3840 × 2160 пікселів. На поширений сьогодні об'єм 64 ГБ вдасться записати лише 13 таких відео. У будь-якому випадку, пам'яті більш ніж достатньо, щоб завантажити на телефон всі свої улюблені фільми, музику, картинки, а також документи. Тим не менш, у вашому пристрої залишиться ще багато пам'яті.

Не виключено, що і на новому Galaxy S10 буде такий обсяг пам'яті. У будь-якому випадку, ціна його буде захмарною, навіть без нової начинку у вигляді карти пам'яті з 1ТБ сховища.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Очікується, що першим смартфоном з накопичувачем на 1000 ГБ стане Samsung Galaxy S10+. Анонс серії Galaxy S10 запланований на 20 лютого на виставці MWC 2019, яка пройде в Барселоні.

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.