Ізраїльський ресурс Verifier опублікував список пристроїв, з якими не буде сумісна операційна система iOS 13. Судячи з усього, деяким власникам iPhone доведеться купувати більш актуальні версії дорогих смартфонів.

Серед смартфонів з сумісних пропадуть наступні моделі, що підтримували торішню iOS 12 — iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s і iPhone 6s Plus. Варто відзначити, що iPhone 6S є чи не найпопулярнішим смартфоном компанії на сьогоднішній день.

Серед планшетів — iPad mini 2, iPad mini 3, iPad Air, Air iPad 2 і iPad mini 4. Також оновлення iOS 13 не зможе отримати плеєр iPod touch шостого покоління, про яку вже всі забули.

Кілька моделі позначені як “сумнівні”, апдейт для них ще може з'явитися — це iPhone 6s і iPhone 6s Plus, iPhone SE, а також iPad mini 4. Будемо сподіватися, що ці застарілі моделі залишаться актуальними ще до 2020 року.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До речі, що стосується самої iOS 13, вона отримає підтримку темного режиму, як і Android Q 10.0.

Презентація iOS 13 очікується на конференції Apple для розробників (WWDC, Worldwide Developers Conference) у червні цього року.

Нагадаємо, що компанія OnePlus жорстко познущалася над Apple в новому рекламному фото. Судячи з усього, практично кожен виробник Android-смартфонів повинен висміяти всі недоліки iPhone від Apple.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ере планшетів прийшов кінець. Судячи з усього, гнучкі смартфони витісняють планшети з ринку електроніки. І це не дивно, адже кому подобається носити величезний планшет, який навіть не влізе в сумку. Куди зручніше носити гаджет, який вміє складатися в компактний смартфон, але при цьому мати розмірами повноцінного планшета при необхідності.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10. Судячи з усього, це версією невдалого флагмана користуються одиниці, так що підтримувати його просто немає сенсу. Швидше за все, браузер буде отримувати підтримку від виробника вже на початку 2020 року.