В'єтнамське відділення Samsung показало складаний смартфон, презентація якого очікується лише 20 лютого. Відео дуже швидко видалили.

Усунути витік так і не вдалося, тому ролик тепер розгулює по соцмережам, передає Naked Science.

Видання пише, що у листопаді 2018 року компанія показала прототип революційного складаного гаджета, який буде називатися або Galaxy X, або Galaxy Fold.

Згідно з попередніми даними, в розкритому вигляді діагональ екрана складає 7,3 дюйма з розширенням 2152х1536, а якщо його перевернути, то головним екраном буде інший дисплей - з діагоналлю 4,58 дюйма і роздільною здатністю 1960х840.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

На ролику, який злили в мережу, смартфон спочатку виглядає як звичайний телефон, хоча і майже без видимої панелі. Через секунду дівчина розкриває пристрій як книгу, демонструючи, що всередині і зовні є два різних дисплея.

Технічні характеристики нового гаджета поки залишаються в секреті. Також невідомо, чи можна вважати цю версію телефону остаточною. Все ж те, що показали на промовідео, цілком може бути довгоочікуваним пристроєм. Крім того, на ролику показані такі смартфони, Galaxy Note 9 і Galaxy S9 Plus.

Тизер був розміщений на в'єтнамському офіційному ютьюб-каналі Samsung, після чого його оперативно видалили. Але, як відомо, "інтернет пам'ятає все": ролик зберегли собі інші користувачі, а потім ним поділилися Slashleaks і XDA.

Нагадаємо, компанія Samsung Display отримала патент на складаний смартфон з ігровою спрямованістю. Дисплей розробки може бути складений втричі, а нижня рамка швидко трансформується в подобу контролера D-Pad. Судячи з усього, компанія все ж зважилася увірватися на ринок ігрових смартфонів. До того ж, цей девайс зможе змінювати форму. Немає сумнівів, що новинка отримає непогану начинку, адже всі ігрові смартфони повинні забезпечувати плавну і красиву картинку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ері планшетів прийшов кінець.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft назвала дату смерті браузера Internet Explorer 10.