Кожен бажаючий має можливість подивитися всередину найкращої ракети Ілона Маска. Компанія SpaceX запропонувала продемонструвати свою могучість усім, хто бажає.

Компанія Ілон Маска SpaceX вражає детальними відео запусків, демонструючи кадри з усіх можливих ракурсів: з землі, дрона і з самої ракети, яку відчувають для польотів. Вони встановлюють камери на кожній ступені, близько двигунів і під головний обтічник. Найдивовижніше відбувається всередині ракети, виявляється камеру можна встановити безпосередньо в паливний бак.

На землі і в активній фазі польоту пальне і окислювач притискаються до нижніх стінок баків.

Спочатку це відбувається за рахунок тяжіння нашої планети, тоді до прискорення вільного падіння додається прискорення, створене двигунами. Однак у космосі, коли вплив гравітації Землі слабшає і двигуни припиняють роботу, рідини виявляються в умовах невагомості.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо конструкцією ракети передбачені повторні запуски двигунів на наступних ділянках траєкторії, то виникає серйозна трудність. В таких умовах окислювач і пальне не можуть рівномірно надходити до насосних агрегатів. Зазвичай для «повернути» рідин на місце застосовуються спеціальні малі двигуни або ж система орієнтації, які надають ступені або розгінного блоку необхідне невелике прискорення.

Іноді в основі конструкції є спеціальні проміжні ємності для зберігання під тиском невеликого запасу палива.

Нагадаємо, що Маск подарував винаходи Tesla всьому світу. Ілон Маск дозволив користуватися патентами Tesla.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що транспорт майбутнього в Україні: Академія наук дала зелене світло Hyperloop. В міністерстві представили ряд кроків, які стануть базисом для реалізації проекту в життя. Вчені упевнені, що виробничі потужності, інвестиційні можливості та управлінські переваги дозволять успішно розвивати проект HypeUA.