Користувачі Windows 10 звикли до постійних помилок, однак, вони не особливо інформативні і не дають жодних результатів – доводиться звертатися за відповіддю до Google.

На "гугління" йдуть дорогоцінні години, а проблема зникає всього за кілька хвилин.

Microsoft
Microsoft

У Microsoft вирішили виправити це непорозуміння. Як передає TechSpot, посилаючись на ресурс WinFuture, компанія незабаром випустить поліпшену версію своїх повідомлень про помилки, які можуть з'явитися при установці Windows 10 вже в наступному оновленні, яке заплановане на квітень цього року.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як видно на зображеннях вище, система установки Windows 10 точно повідомить про неполадки, розповість, з чим пов'язана проблема і дасть чіткі кроки щодо вирішення помилки.

Наприклад, якщо ви оновлюйтеся з Windows 8.1 або 7 до Windows 10, і у користувача є певні програми, несумісні з новою операційною системою, програма установки повідомить, що це за програми, і запропонує їх видалити, щоб уникнути проблем у майбутньому. У деяких випадках буде присутня кнопка "Видалити" прямо у вікні установки.

Якщо проблема не вирішиться звичайним видаленням, то програма установки Windows 10 запропонує кнопку "Детальніше", яка призведе безпосередньо до відповідного розділу бази знань Microsoft.

Безумовно, просте поліпшення якості помилок установки Windows 10 вирішує лише одну невелику частину набагато більш серйозної проблеми – страшні сині "екрани смерті". Однак, це ще один важливий крок для Microsoft.

Нагадаємо, Google назвав дату смерті" відомої соцмережі

Ось вже багато років американська корпорація Google робить все можливе для того, щоб зробити свою фірмову соціальну мережу такою ж популярною, як Facebook, Twitter та їх аналоги. Однак, план пошуковика провалився, так що проект вирішили закрити ще в 2018 році. Судячи з усього, відмова від проекту перенесли на рік вперед.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Роскомнагляд зганьбився дешевим наїздом на Google

Також Знай.ua" писав про те, що Всесвітньо відома соцмережа закривається: всі ваші дані в небезпеці