Більше 10 років всі користувачі Android мріяли про те, щоб в магазині Google Play з'явилася повноцінна справжня підписка, що дозволяє отримувати повідомлення про те, що та чи інша програма тепер доступна для покупки зі знижкою. Тепер така функція є, а використовувати її всі бажаючі можуть безкоштовно. Тепер не доведеться лазити у магазині в пошуках знижок на улюблені ігри, які раніше були не по кишені. Геймери зі всього світу можуть сьогодні радіти.

Проте, як обіцяють розробники, така можливість з'явитися в недалекому майбутньому, а зараз можна тільки підписатися на повідомлення про вихід нових ігор і додатків, чого раніше зробити було неможливо. Швидше за все, повідомлення про знижки з'являться в найближчі два місяці.

В даний час нова збірка Google Play доступна обмеженому числу користувачів смартфонів на базі Android, проте вже в найближчі дні її мають отримати всі, в тому числі жителі України. До речі, незабаром в Play Market з'явиться підписка на платні ігри. За допомогою неї можна вносити щомісячний внесок, і користуватися всіма платними іграми.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.