Компанія Google з 2 квітня 2019 року закриє свою соціальну мережу Google + з-за низької популярності серед користувачів сервісу.

Сама компанія Google назвала причину цього рішення. Судячи з усього, соцмережа так і не стала популярною, і нею користуються одиниці. В ній обмежений функціонал, та й сам додаток не користується популярністю із-за відсутності будь-яких можливостей.

Користувачі можуть завантажити і зберегти весь свій контент, а резервні копії фотографій і відео, збережені в Google Фото, не будуть видалені. Краще поспішити, щоб не залишитися без своїх улюблених фотографій.

У Google відзначають, що видалення контенту з акаунтів користувачів у Google+, сторінок і архівних альбомів триватиме кілька місяців, і протягом цього часу деякі дані будуть доступні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що соціальну мережу Google+ була запущена в 2011 році, відразу ж після популярності Gmail, який синхронізується з Google +.

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.