Завдяки китайському сертифікаційному агентству TENAA у мережі з'явилися всі основні характеристики смартфона Meizu Note 9. Тепер стало відомо, чого очікувати від нового смартфона компанії Meizu.

Згідно витоку, девайс має номер моделі M923Q. Він буде важити 169.7 р і отримає наступні габарити корпусу: 153.11×74.34×8.65 мм. Смартфон оснастять 6.2-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2244×1080 пікселів. Всередині пристрою буде встановлено восьмиядерний процесор з тактовою 2.0 ГГц. Його модель в документах не вказана, але ми вже знаємо, що це Snapdragon 675. Так, начинка не топова на сьогоднішній день, але ціна дозволить кожному бажаючому придбати цю новинку.

Meizu Note 9 також отримає 6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, підтримку швидкої зарядки (18W), акумулятор на 4100 маг і подвійну камеру на 48 Мп + 5 Мп з основним модулем Samsung GM1, як у Redmi Note 7. Судячи з усього, Meizu створила цей смартфон як відповідь на Redmi Note 7, який став самим популярним смартфонів у світі за січень 2019 року.

Фронтальна камера в пристрої буде 20-мегапіксельною. Що стосується ціни, вона буде в районі $150-170.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.