Відомий інсайдер Ice Universe поділився першою інформацією про можливості майбутнього смартфона Samsung Galaxy A90. Як заявляє джерело, це пристрій отримає висувну камеру для автопортретів. Втім, таку технологію вже показала компанія Vivo ще в минулому році, представивши смартфон з камерою, яка висувається.

Наголошується, що це буде перший смартфон Samsung з такою камерою. Завдяки використанню висувної камери, пристрої буде використовуватися повноекранний дисплей без вирізу у верхній частині, а також без отвору в кутку екрану. Нагадаємо, що раніше компанія мало не першою представила смартфон з отвором в екрані, тим самим позбавивши девайс від рамки у верхній частині екрана. Тепер же компанія задумалася над новим способом розміщення камери.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

На жаль, Ice Universe не поділився якими-небудь додатковими відомостями про майбутній смартфон Samsung Galaxy A90. Зразкові терміни його презентації теж не називаються. Передбачається, що конструкція висувної камери для автопортретів стане атрибутом смартфонів серії A, так що і ціна за девайси теж буде просто величезною.

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.