Активація процесу оновлення прошивки електромобіля NIO ES8 призвела до його зупинці посеред дороги і блокування всіх функцій — у тому числі не давала відкрити двері і опустити скло. Таким чином, власник авто був замкнений всередині свого автомобіля, іспособів вилізти з неї просто не було.

Як повідомляється, інцидент стався під час тест-драйву. Коли водій з представником компанії пересувалися по проспекту Чанъаньцзе в Пекіні, на екрані управління відобразилося повідомлення про доступність нової версії програмного забезпечення.

Після того, як водій запустив процедуру оновлення (NIO ES8 вона здійснюється “по повітрю”), бортовий комп'ютер і всі функції автомобіля відійшли, у результаті чого водій з пасажиром виявилися замкнені всередині електрокара більш ніж на годину, залишаючись весь цей час посеред однієї з найбільш завантажених вулиць міста.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити
Показати ще

Сама компанія виробник авто визнала цей інцидент своєю помилкою, і пообіцяла позбавити всі авто свого виробництва від такого шлюбу.

Нагадаємо, що корейська компанія Samsung запатентувала ігровий смартфон. Крім топової начинки, він отримає гнучкий корпус, який можна складати як книжку. Серед іншого, ціна девайс буде просто величезною, і інсайдери повідомляють, що вона перевалить за 1500 доларів. Подивимося, девайс з'явиться на прилавках, або це черговий непотрібний патент компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд в черговий раз зганьбився після наїзду на Google. Повідомляється, що з-за порушень законів Росії Google зобов'язаний виплатити штраф. Однак, мова йде про суму в 500 тисяч рублів, що дуже мало для пошукача. Куди простіше заплатити невелику суму грошей, ніж дотримуватися законів Росії.

Знай.uа писав, що суд став на бік Apple в розглядах між яблучної корпорацією і Qualcomm. Нагадаємо, що продажі iPhone заборонили як в Китаї, так і в Німеччині. І все ж, суд відхилив кілька заяв про порушення чотирьох патентів. Схоже, що Apple скоро вирішить цю справу на свою користь.