Viber 10 буде доступний для скачування в App Store або Google Play в найближчі дні

Месенджер Viber отримав масштабне оновлення під назвою Viber 10. Крім нових функцій, швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.

Чати з прихованими номерами в Viber дозволяють спілкуватися в месенджері, не обмінюючись телефонами. Щоб почати переписку, потрібно скопіювати ім'я користувача повідомлення в співтоваристві або списку учасників групи. Це спрощує спілкування між користувачами всередині самого месенджера. Однак, може негативно позначитися на безпеці.

Групові дзвінки в Viber працюють для груп до п'яти осіб одночасно. Співрозмовників можна підключати до поточної розмови. Або ж, зробити новий виклик і додати до нього учасників групового чату. Зараз такі виклики доступні лише в аудіо-форматі, в майбутньому обіцяють додати і відеочати. Досить зручні функції. До того ж, сервіс продовжує працювати не безкоштовній основі, що не може не радувати.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft відреклася від Skype Classic. Варто відразу зазначити, що мова йде тільки про 8 версії популярного сервісу. Судячи з усього, компанія більше не бажає підтримувати актуальну версію додатків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітник Google успішно зламав iOS 12. Варто зазначити, що саме він відкрив вразливість, і повідомив про це в першу чергу Apple, щоб компанія виправила свої помилки. На це знадобилося всього лише місяць. У будь-якому разі, факт наявності уразливості вдарить по репутації компанії.

Знай.uа писав, що компанія Apple знову відправила на прилавки революційний iPhone. Звичайно ж, мова йде про iPhone X, який став першим смартфоном з вирізом на екрані, а також новою системою захисту FaceID. До речі, в цей раз девайс буде продаватися за ціною від 700 доларів, що не може не радувати.