Microsoft Game Studios більше не існує, тепер з'явиться Xbox Game Studios. Судячи з усього, компанія планує залучити нових користувачів, тим самим відчужує від Microsoft, переходячи на більш незалежну платформу створення контенту і приставок.

Про ребрендинг розповів глава студії Метт Бути. За його словами, Microsoft хоче розширити вплив за межі консолей, а бренд Xbox відмінно для цього підходить. Зараз у володіннях Xbox Game Studios 13 студій, які роблять ігри не тільки для Xbox One, але і PC. Бути додав, що тепер Xbox — можливість грати де завгодно і з ким завгодно. Подивимося, що з цього вийде, враховуючи, що Sony теж не стоїть на місці, і вже готова представити Sony PlayStation 5.

Про наполеонівські плани Microsoft говорить і анонс для GDC 2019. Компанія планує представити інструменти для розробників, які допоможуть простіше вбудовувати сервіси Xbox в ігри, об'єднуючи геймерів з PC, Xbox One, Nintendo Switch і навіть смартфонів.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.

Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.