Компанія Xiaomi навчилася робити великі виїмки в екрані для сенсорів і фронтальної камери і маленькі краплеподібні виїмки. Однак, судячи по новому патентом, вони зацікавлені в повністю новому підході, щоб було не так, як у всіх. Інсайдери повідомляють, що китайська компанія хоче представити смартфон, у якого на лицьовій панелі у верхній частині екрана буде 2 вирізу, які будуть перебувати по різних кутах. Самі ці отвори призначені для фронтальних камер. Можливо, інші датчики теж зможуть туди засунути.

Цей патент нещодавно був виявлений в базі даних Всесвітньої організації інтелектуальної власності(World Intellectual Property Organization, WIPO). До речі, біля камер будуть розташовані і інші датчики, які забезпечать хорошу якість фото. Швидше за все, китайська компанія хоче спробувати свої сили в 3D фотографії або для кращого охоплення сенсорами для сканування особи при вході в систему. Звичайно, це лише припущення. Та й не варто забувати, що це поки патент, і вийде в світ такий смартфон ще невідомо.

У будь-якому випадку, поки ще жодна компанія не представила апарат з такими ж незвичайними вирізами.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.

Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.