В Україні стартують продажі смартфона Huawei Y7 2019, оснащеного широкоформатним 6,26-дюймовим дисплеєм Huawei Dewdrop з каплевидным вирізом для камери, вперше представленим в Україні в смартфон Huawei P smart 2019. Сам по собі смартфон так і не отримав флагманських конфігурацій, а для плавної роботи йому точно вистачить продуктивності.

В якості апаратної платформи використовується восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 450 (1,8 ГГц), доповнений 3 ГБ оперативної пам'яті і сховищем даних на 32 ГБ. Користувач отримує в своє розпорядження відразу три слоти, два з яких можна встановити карти nanoSIM, а в третій — карту пам'яті microSD ємністю до 32 ГБ.

Смартфон Huawei Y7 2019 оснащений подвійною основною камерою на 13 Мп + 2 Мп з функцією розпізнавання понад 500 сцен в 22 категоріях. До речі, саме камера і є головною фішкою смартфона. Звичайно ж, його ціна теж приємно здивує, адже смартфон позиціонується як бюджетний.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Що стосується ціни, на території України він буде продаватися за ціною в 5599 грн, а продажі смартфона стартують 8 лютого 2019 року.

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.

Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.