Звичайне відкриття симпатичного мема з котиком чи невинного пейзажного фото може здаватися безпечним, але якщо воно виявиться у форматі .PNG, ваш пристрій Androidможе стати жертвою хакерської атаки. Судячи з усього, хакери навчилися впроваджувати віруси навіть в картинки, так що сміятися над смішними фото варто з особливою обережністю.

Консультант Google відзначив критичну вразливість, яка існує в структурі операційної системи Android. Судячи з усього, в Android виявили величезний баг, який повинні виправити найближчим часом. А поки, абсолютно всі користувачі Android-смартфонів під загрозою.

Уразливість була однією з трьох помилок, що впливають на Android Framework - CVE-2019-1986, CVE-2019-1987 і CVE-2019-1988 - і є найсерйознішою проблемою безпеки в лютневому оновлення.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В даний час немає повідомлень про те, що уразливість активно використовується. Однак, враховуючи простоту використання помилки, користувачі повинні приймати вхідні оновлення Android як можна швидше.

Щоб уникнути зараження смартфона вірусами, варто лише оновити систему до актуальної версії, а також бути обережним, будучи в мережі, і завантажуючи файли на свій пристрій від тих сайтів і людей, в яких ви не впевнені.

Нагадаємо, що ігровий смартфон Xiaomi Black Shark вперше почав продаватися за межами території Китаю. Тепер жителі України зможуть придбати ігровий смартфон. Однак, в ньому є певний недолік. Наприклад, це перша модель ігрової лінійки від Xiaomi. І в цьому році вже представлять третє покоління девайсів, то в Україну надійшли пристрої першого покоління.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Harley-Davidson вперше представила концепт електро-скутера. Сам по собі апарат виглядає брутально. У будь-якому випадку, потужності у нього достатньо, як для електросамоката. Про ціну поки говорити рано, але він буде коштувати явно дешевше электромотицка, ціна якого досягала 30 тисяч доларів.

Знай.uа писав, що Viber отримав велике оновлення. Соцмережа тепер здатна здійснювати групові відеодзвінки, а швидкість відправки повідомлень збільшилася практично вдвічі.