Як і було обіцяно минулого тижня, компанія Apple випустила позапланове оновлення iOS за номером iOS 12.1.4. Його реліз відбувся в проміжку між виходами бета-версій iOS 12.2. Варто відразу відзначити, що нічого нового в цій версії операційки ми не побачимо, так як саме оновлення вважається позаплановим, і спрямоване лише на виправлення існуючих помилок.

iOS 12.1.4 вже доступна для завантаження власникам всіх сумісних пристроїв. Його можна завантажити як у повітрі, так і за допомогою утиліти iTunes, встановленої на ваш десктопний комп'ютер.

Уразливість, яку виправляє iOS 12.1.4, була виявлена на початку минулого тижня. Вона дозволяла за допомогою програми FaceTime прослуховувати за допомогою смартфона інших користувачів, причому робити це непомітно. У мережі розгорівся скандал з-за цього бага, у зв'язку з чим яблучна корпорація незабаром представила версію iOS, в якій вже цей баг вдало виправлено.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.