Офіційна презентація нових мобільних пристроїв бренду з лінійки Huawei P відбудеться в кінці березня 2019 року, а пройде вона в Парижі – це офіційні дані. Саме на цьому заході відбудеться анонс топового P30 Pro по всій Європі. Серед іншого, від смартфона фанати очікують максимальну якість фото. Нагадаємо, що смартфон Huawei 20P користується популярністю через якісних фото, і в цьому девайсу допомагає передова камера, яка зуміла обійти навіть хвалений iPhone XS Max.

Смартфони Huawei і P30 P30 Pro надійдуть у продаж вже в першій половині квітня, а їх апаратної основою стане 8-ядерний процесор Kirin 980. Основна ставка в цих мобільних пристроях буде зроблена на їх фотокамеру, а також, крім того, на зовнішній вигляд. Користувачів чекають телефони з величезними OLED-екранами, що володіють при цьому мініатюрними каплевидными вирізами у верхній частині екрана. На щастя, в цій версії смартфона, сканер відбитків пальців буде вбудований в сам екран, так що не доведеться шукати сканер на задньої частини смартфона.

Що стосується камери, девайс отримає 38 Мп камеру на базі сенсора Sony IMX607. За деякими даними, за рахунок основної камери з чотирма об'єктивами новий флагман бренду зможе забезпечувати 5-кратний оптичний або ж 7-кратний гібридний зум. Про ціну поки говорити рано, але ціна буде явно вище 20 000 гривень.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що в системі Android виявили чергову вразливість, якою можуть скористатися зловмисники. Повідомляється, що тепер навіть при відкритті картинки в мережі, можна заразити свій смартфон вірусами, які здатні вкрасти ваші дані, аж до даних про банківську карту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що популярний поштовий сервіс Gmail навчився видаляти практично всі спам повідомлення. Самі листи такого роду небезпечні тим, що можуть мати вбудований вірус, так що сервіс практично в 100% випадках здатний виявити це шкідливе лист, і повідомити про нього власника скриньки.

Знай.uа писав, що Apple повертає на прилавки легендарний iPhone X. До того ж, девайс тепер продається набагато дешевше: 760 доларів за базову версію з 64 Гб пам'яті. Судячи з усього, компанія хоче покращити свій фінансовий стан за початок 2019 року.