На днях представники компанії Xiaomi розкрили список гаджетів, яким буде доступна нова версія прошивки операційної системи - MIUI 11.

Відомо, що її основою для багатьох моделей стане Android 9.0 Pie від Google. Тим не менш, у ряді випадків використовуватимуть старіші версії. Про це пишуть китайські ЗМІ.

Однак, зі 100% точністю відомо, що прошивка MIUI 11 принесе разом з собою підтримку темного інтерфейсу, який гарантовано доведеться по душі. При його активації всі елементи і стандартні програми виявляться пофарбовані в темний колір, що дозволить економити на смартфонах з OLED-екранами заряд батареї, причому дуже сильно - до 50%. Крім того, розробники у новому ПЗ мають намір переробити багато елементів меню і інтерфейсу, зробивши їх простішими та зручними для використання.

Перелік пристроїв, для яких розробляють нову версію ОС: Redmi Pro, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 4, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 5, Redmi 6A, Redmi 6, Redmi 6 Pro, Redmi S2, Redmi Note 4 , Redmi Note 4X, Redmi Note 5A, Redmi Note 5, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro. Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 7 Pro, Redmi Pro 2, Mi 5X, Mi 5S, Mi 5S Plus, 6 Mi, Mi 6X, Mi 8 Lite, Mi 8 SE, 8 Mi, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Mix 3, Mi Mix 3S, Mi Max, Mi Max 2, Mi Max 3, Mi Max 4, Mi Note 3, 9 Mi, Mi 9 Pro, Mi 7X, Mi Pad 3, Mi Pad 4 і Mi Pad 4 Plus.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто нагадати, що за останні років 5-10 смартфони стали для людини тим пристроєм, з яким важко розлучитися і на пару хвилин. Однак завжди існував гострий питання безпеки таких "стосунків" з гаджетами. Так, аналітики з компанії Statista показали новий рейтинг найнебезпечніших смартфонів з точки зору впливу на організм людини. Звичайно, мова йде про випромінювання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що редакція проекту Радіо Свобода Крим.Реалії отримала від YouTube повідомлення про те, що Google може заблокувати відеозапис радіопрограми про переслідування в окупованому Криму громадян України. Це відповідь на скаргу Роскомнадзору.

Нагадаємо, в Росії випустили Tsar-phone Vladimir: золотий корпус з православним хрестом за 115 тисяч.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi запатентувала унікальний екран без вирізів і отворів.

Знай.uа писав, анонс Meizu M9 Note: на ринок виходить головний конкурент Redmi Note 7.