Європейські клієнти Tesla нарешті дочекалися своєї години і перші Model 3 вже надійшли своїм власникам. Але от невдача, автопілот в цій моделі не схвалений у Європі, відповідно використати його поки не можна. Варто відзначити, що автопілот в авто Tesla є родзинкою авто, яка доповнює всі інші нововведення транспортного засобу.

Чому ж регулюючі відомства його не схвалили, якщо принцип роботи системи практично такий же, як і в Model S і Model X?

Вся справа в тому, що в автопілоті Model 3 американці використовували трохи інше обладнання, яке офіційно не протестовано і не зареєстрована в Європі. Проте, це лише питання часу. Власників Tesla не обдурили, а лише обмежили деякі можливості на невизначений термін.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тим не менш, переживати європейцям не варто. Як стало відомо, регулятор вже провів тестування системи і одержання відповідного документа, що дозволяє його використання лише справа часу.

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0