Бренд Oppo, також як Vivo та OnePlus належать компанії BBK Electronics, тому не дивно, що продукти цих трьох виробників дуже схожі зовні. Однак, в мережі з'явився новий смартфон Oppo R19, зовнішнім виглядом нагадує OnePlus 7, який теж повинен з'явитися на прилавках найближчим часом.

Джерело, опублікував зображення, стверджує, що саме таким і буде Oppo R19, а ще він практично не відрізняється від іншої моделі цієї компанії — Oppo F11 Pro. Важлива відмінність між двома пристроями — сканер відбитків пальців, який Oppo R19 вбудований в екран. Звичайно ж, таке поліпшення істотно підвищить вартість апарату.

Як і очікувалося, задня камера отримає дозвіл у 48 мегапікселів. Вирізу під фронталку немає, а це може означати, що її сховають у висувний модуль. Про інші характеристики поки нічого не відомо, але флагманські процесори і чіпи він точно не отримає. Однак, висувна камера все ще залишається свіжою ідеєю, так що покупці однозначно знайдуться.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що музичний сервіс Spotify планує заблокувати акаунти мільйонів користувачів. Судячи з усього, компанія не бажає, щоб користувачі включали блокувальник реклами. Так, цей сервіс передбачає наявність реклами для користувачів безкоштовної версії. Варто відзначити, що таких користувачів налічується більше мільйона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний дисплей, у якого немає вирізів, або отворів у самому дисплеї. Замість цього дві фронтальні камер будуть розміщені по кутах верхній частині дисплея, причому вони будуть виглядати непомітно.

Знай.uа писав, що Sony PlayStation 5 знову здивувала користувачів. Повідомляється, що приставка нового покоління здатна працювати з проектами, які створювали для попередніх поколінь приставок. Це означає, що Sony PlayStation 4 можна сміливо викинути у вікно.

https://www.youtube.com/watch?v=UB2G7TiqgQ0