Ubisoft вже провела закритий бета-тест The Division 2, який показав слабкості технічної частини гри. Розробники врахували помилки і пообіцяли позбутися від них, але вже в публічній бете. Втім, враховуючи черга невдач цієї компанії протягом декількох років, варто відзначити, що всі баги будуть забиратися дуже довго.

Офіційного анонса від Ubisoft ще не було, але один з девелоперів проговорився в прямому ефірі, що геймери отримають ОБТ. Під час стріму ведучий зауважив баг, на що розробник відповів заспокійливим: “Ми виправимо це у відкритій бете”. Це означає, що кожен бажаючий може випробувати гру ще до її офіційного виходу, і вирішити для себе, чи варто її купувати, чи ні.

Перша The Division отримала закриту бету в січні і відкритий у лютому, за 20 днів до релізу. Можливо, що приблизно так само вчинять і з The Division 2. Зазвичай Ubisoft робить відкриті бета-тести мультиплеєрних проектів перед самим релізом, так що геймерам вдасться випробувати гру до покупки.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, що голова Xiaomi розповів, якими будуть смартфони 2019 року. Відзначимо, що компанія рік тому придбала компанія, яка спеціалізується на камерах смартфонів. Саме тому в смартфонах Xiaomi, нехай навіть і бюджетних, знаходиться топова камера, з якою не зрівняється навіть об'єктиви iPhone XS Max. У будь-якому випадку, нас чекає багато чого цікавого, так що саме час запастися терпінням і грошима.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що справи у Apple йдуть дуже погано, і в компанії придумали, як збільшити число продажів нових iPhone, які з тріском провалилися в кінці 2018 року. Повідомляється, що співробітникам сервісних центрів Apple наказали почати продавати iPhone XR, замість того, щоб просто зробити ремонт вже зламаний iPhone користувача.

Знай.uа писав, що дизайн китайського Oppo R19 вперше з'явився в мережі. Серед іншого, варто відзначити непоганий екран, і незвичайну камеру, яка має висувний механізм.