В магазині Google Play представлено не так багато додатків, які завантажили більше одного мільярда разів. Якщо бути точним, то станом на січень 2019 року в клубі “мільярдників” складалося 28 додатків, причому 19 з них — це програми Google, які встановлюються в Android-смартфони за замовчуванням, відразу ж із заводу. Тепер до цього табору приєдналося додаток Samsung Internet Browser.

Samsung Internet Browser — це браузер корейського гіганта, заснований на движку Chromium, який спочатку доступний тільки для власників мобільних пристроїв Samsung. Дивно, але браузер з'явився в Google Play тільки в 2017 році. Судячи з усього, власники смартфонів Samsung дуже задоволені роботою браузерів, враховуючи кількість скачувань.

У Samsung Internet Browser кількість завантажень більше, ніж у Firefox і Opera разом узятих, хоча останні не йдуть встановленими на мобільних пристроїв.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Залишається додати, що середній оціночний бал у Samsung Internet Browser трохи вище, ніж у Google Chrome 4,4 проти 4,3. Втім, враховуючи, яка кількість користувачів встановили Google Chrome, все стає ясно.

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.