Компанія Apple планує випустити новий платний новинний сервіс підписки. Його хочуть випустити на базі вже створеного сервісу Apple News. Судячи з усього, компанія хоче зрубати з користувачів ще більше грошей, пропонує платні послуги, які раніше були безкоштовними.

Правда таке рішення компанії вже отримала негативні відгуки від видавців – їх не задовольнять умови такого сервісу, пише видання Engadget. Зокрема, видавці New York Times і Washington Post не згодні з умовами, згідно з яким Apple отримає "приблизно половину" доходу від служби. Решта суми планується розподілити між видавцями, в залежності від кількості часу, який користувачі присвятили читання статей. Втім, наскільки сервіс буде унікальним, і що він покаже, чого не зможуть зробити безкоштовні сервіси конкурентів - невідомо.

Що стосується вартості нового сервісу, то точної інформації поки немає. Експерти припускають, що підписка буде коштувати орієнтовно 10 доларів (приблизно 289 гривень) в місяць. Це досить багато, враховуючи, що доступ до музичної бібліотеки від Apple коштує всього 6 доларів.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Ubisoft проговорилася про всі секрети майбутньої гри The Division 2. Варто зазначити, що перша гра користувалася величезною популярністю, так що вихід другої частини було досить очікуваним. Один з творців гри повідомив, що незабаром з'явиться відкритий бета-тест, так що кожен бажаючий зможе випробувати гру ще до її анонсу. Відмінна можливість, щоб зрозуміти, чи подобається вам гра, чи ні.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники старих iPhone не хочуть оновлювати свої смартфони. Судячи з фінансових звітів компанії, продажі нових iPhone 2018 року виявилися невдалими. І це не дивно, адже нічого нового компанія не показала в цьому році, а сенсу переплачувати за точно такий же телефон тільки з меншими рамками просто немає.

Знай.uа писав, що iPhone в Україні істотно подешевшали. Повідомляється, що тепер можна придбати порівняно нові моделі за доступною ціною. Варто відзначити, що магазини і торговельні посередники просто хочуть продати решту смартфони, щоб звільнити місце новим моделям, вихід якого запланований на 2019 рік.