Розділ SpaceX Ілон Маск спрогнозував, що вартість польоту на Марс у майбутньому складе всього 100 тисяч доларів. Втім, це не така вже й велика ціна, враховуючи, що можна опинитися на абсолютно іншій планеті.

Маск зазначив, що в один прекрасний день, коли подорожі на Марс стануть реальністю і перельоти на Червону планету почнуть виконуватися на регулярній основі, квитки в обидві сторони можна буде придбати від $500 тис. до $100 тис. За словами Маска, це досить доступна ціна для людей з розвинених країн.

“Все залежить від обсягу, але я впевнений, що політ на Марс (зворотний квиток безкоштовний) в один прекрасний день буде коштувати менше 500 тис. доларів і, можливо, навіть нижче 100 тис. доларів.”, - написав він. Однак, для звичайних жителів Землі ця сума є абсолютно непідйомною.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Швидше за все, Маск говорив не про перші польоти, а про регулярні польоти вже на колонизированный Марс. Втім, така можливість з'явиться нескоро.

Нагадаємо, що Apple планує запустити платний сервіс, який дозволить власникам iPhone і інших гаджетів від яблучної компанії читати необмежену кількість новин від різних редакцій. Втім, сам сервіс коштує 10 доларів в місяць, так що любителям тільки перевірених новин доведеться платити за інформацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігор Civilization VI раптово стала безкоштовною. Тепер кожен бажаючий може оцінити гру абсолютно безкоштовно. Однак, будуть доступні лише головні аспекти гри, а ось за доповнення або ж DLC доведеться заплатити реальних грошей, якщо ви цього захочете.

Знай.uа писав, що Google відновила роботу над Project Ara. Нагадаємо, що це модульний смартфон, у якого можна змінювати “начинку” самостійно, а сам процесор, камера, акумулятор мають форму прямокутників. Нагадаємо, що проект поховали ще в 2016 році, і вже в 2019 перше модульне пристрій може виявитися на прилавках.