Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь опублікував добірку офіційних рендерів смартфона Xiaomi Mi 9. Зазначимо, дебют новинки призначили на 20 лютого, так що компанія починає розігрівати публіку перед презентацією. Втім, рендери практично нічого нового нам не показали, так як дизайн смартфона розкрили ще на початку лютого.

На задній частині корпусу Xiaomi Mi 9 розташована потрійна основна камера. Вона об'єднує 48-мегапіксельний датчик сенсор на 12 Мп і модуль ToF (Time of Flight) для отримання даних про глибину сцени. Втім, нічого дивного, адже компанія вирішила зробити упор на камеру, і в неї це вийшло.

В нижній частині корпусу розташований симетричний порт USB Type-C. Харчування, за чутками, забезпечить акумуляторна батарея ємністю 3500 міліампер годин, і це дуже мало для такого потужного смартфона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

"Серцем" Xiaomi Mi 9, якщо вірити наявною інформацією, послужить процесор Qualcomm Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної пам'яті і флеш-накопичувача місткістю 128 ГБ. Топовий чіпсет на сьогоднішній день.

Про ціну поки говорити рано, але девайс точно не буде бюджетним, враховуючи, скільки коштували попередники.

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.