Американська корпорація Google ось уже понад 10 років працює над операційною системою Android, намагаючись зробити її краще і функціональніша. Однак, час старого зеленого робота підходить до кінця, так як застаріла концепція, на якому побудований Android не відповідає вимогам розробників додатків. Google терміново потрібно знайти заміну популярної ОС, поки не буде пізніше.

Інсайдери повідомляють, що компанія Google нарешті ухвалила остаточне рішення про те, коли “зеленому роботу” прийде кінець. Станеться це вже досить скоро, а саме – у 2023 році. Саме у цей рік усі виробники смартфонів замість Android почнуть використовувати нову платформу, якою стане Fuchsia OS. Про саму ОС відомо досить мало.

Розробка даної операційної системи вкрай активно ведеться в даний час, причому в проект створення Fuchsia OS компанія Google з кожним кварталом вкладає все більше грошей, а штат співробітників, які працюють над нею, постійно збільшується. Втім, перші гаджети на борту з новою ОС покажуть світу вже в 2021 році, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що баг в системі для MacBook може показати історію браузера власника ПК. Прийнято, що така інформація під надійним захистом, але баг дозволяє обійти її, і отримати доступ до історії браузера. Варто відзначити, що уразливість знаходиться в кожному MacBook.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu без кнопок і отворів може не з'явитися на прилавках. Користувачі не оцінили девайс за 1300 доларів, який відрізняється від інших тільки відсутністю кнопок.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi не встигає продавати свої Redmi Note 7. Користувачі розкуповують партії як тільки вони з'являється, а виробник просто не встигає їх виробляти. За місяць смартфон продали більше 1 мільйона рази, що є абсолютним рекордом.